Jste zde:  
||
||
Pozvánka

Pozvánka

šumava

Zveme vás všechny jménem Novofundland klubu na Šumavu.

Pojďte si s námi dát další kolo šumavského setkání plného pohody, zajímavých procházek, výletů, koupání a relaxu. Po celý rok připravovali naši šumavští kamarádi Šmídovi bohatý výletní program po řadě legendárních míst. Jste zvědaví, kam to bude letos? Tak neváhejte a pojeďte to zjistit.

 

Zabalte kufry sobě i svým čtyřnohým miláčkům, vyražte s námi - a určitě nebudete litovat.

Ubytováni jsme ve velice příjemném kempu v Novém městečku přímo u řeky Otavy (http://www.sumavanet.cz/novemestecko/)

Termín:

Od čtvrtka 13. 6. do neděle 16. 6. 2019. Komu to nestačí, může přijet i dříve anebo si dovču prodloužit. Od neděle 9. 6. tam již někteří z nás budou.

Ubytování :

Chatky - 4 lůžka, lednice, sociální zařízení společné – ty jsou již obsazeny,

malé pokoje - 2 - 4 lůžka v dřevěném pavilonu (podobné jako na Živohošti),                          

sociální zařízení společné, doporučeno požádat o stranu k řece - je pro psy

i jejich páníčky klidnější a pěknější, velké chaty - jen při pobytech sobota - sobota (takže ne pro nás, ale záleží i na domluvě s personálem) vlastní - kdo přijede se stanem nebo jiným vlastním bydlením rezervovat nemusí nic. Ceník je uveden na internetových stránkách autokempu a pobyt si objednává každý sám (tel 376 593 242 nebo 376 528 825).

Stravování:

Vlastní. Přímo v areálu se nachází restaurace, kde se podávají teplé i studené pokrmy. Ta ale nebývá v době našeho pobytu plně v provozu (otevřela se až na víkend), ale vloni fungovala restaurace ve vedlejším kempu (asi 10 minut pěšky).  V areálu je zajištěn prodej základních hygienických potřeb a potravin (to ale zřejmě až v sezóně). Nelze platit kreditní kartou. Kuchyňka je k dispozici pro všechny ubytované.

 

Doprava:

Každý si naplánuje sám - pomocníkem je GPS (Poloha GPS: 49°10' 50'' N, 13°29' 58'' E - souřadnice na stránkách autokempu).

A letos ještě jedno překvapení – uzavřená silnice z Dlouhé Vsi do Radešova (https://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/na-osmnact-mesicu-rozkopou-silnici-na-radesov-20190329.html). Vezměte tedy na vědomí i tuto nemilou skutečnost a cestu si naplánujte raději předem.

 

Co si vzít s sebou?

Přijeďte dobře naladěni, blbé nálady nechte cestou (nebo v práci), vezměte svého fundlu nebo jiného chlupáče (samo, že můžete i bez něj), turistickou výbavu (baťůžek, lahev na vodu, pevné botičky na své nožičky), potřeby pro pejsky (misky a do nich jídlo, pytlíky na exkrementy atd.), třeba i buřtíky a jiné dobroty. Píle se v tomto směru velice cení. Po loňské vlastní zkušenosti připomínám i teplejší oblečení, gumáky, pláštěnky a dostatek rumu, protože Šumava i v červnu dokáže pěkně „zatopit“.

 

Všechno je možné si prohlédnout na http://www.sumavanet.cz/novemestecko/kontakt.asp

 

Ještě, prosím, svou účast (a případné dotazy) směrujte do emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. To jen proto, abychom s vámi počítali a věděli na koho se těšit!!!!