Jste zde:  
||
||
Předvánoční procházka Prahou

Předvánoční procházka Prahou


Prochazka221213

Zveme vás na

předvánoční procházku Novofundland klubu ČR. Trasa je dlouhá cca 5 km, je stejná jako v předchozích letech (Petřín, směr Břevnovský klášter, Pražský hrad (Nerudova ulice, Kampa, Újezd, a pak zpět k Petřínu). Cestu si lze zkrátit a na Petřín dojet lanovkou.


Pro zájemce o cestu petřínskou lanovkou upozorňujeme, že tu platí  přepravní pravidla pražské MHD, tedy i to, že pes musí mít náhubek. Sraz  - v sobotu 16. prosince 2023 v 11,00 hodin na parkovišti před Růžovým sadem na Petříně                                                                           Parkování - například v ulici Šermířská/Jezdecká, jsou zde koleje směrem k sadu a poměrně velká plocha k parkování.

NEZAPOMEŇTE: - vodu pro pesany, případně i pro vás (může být i něco lepšího pro kamarády) - teple se obléci, penízky, doklady, pytlíky na bobky PŘIHLÁŠENÍ SE NA AKCI:          Svou účast spolu s telefonním kontaktem, prosím, potvrďte emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do předmětu uveďte Procházka vánoční Prahou.         

Doufáme, že i letos nám počasí a snad i epidemická situace bude přát a sejdeme se v hojném počtu.          Kdo bude mít i letos zájem vylosovat z improvizovaného vánočního pytle nějaký ten dáreček, přinese s sebou také nějakou drobnost a tak stejným způsobem obdaruje své kamarády. Dárky jsou pro radost, takže nemusí být finančně nákladné - okolo 50ti korun. Je to spíš akce pro pobavení a také k dotvoření atmosféry celé akce a je samozřejmě dobrovolná!!!! TĚŠÍME SE NA VÁS!.