3/2005

Hostouň 2005

11.8.2005 jsem se vypravila se svými páníčky do Hostouně na vodní výcvik. Když jsme přijeli na místo určení, byli tam již tři psí přátelé (Cilka, Bertík a Dyna). Hned jsem se s nimi seznámila a začali jsme spolu dovádět. Páníčkové si postavili stan a pak si s ostatními povídali. Do večera přijeli další psí kamarádi. Večer páníčkové seděli u ohně a my jsme odpočívali.

Druhý den 12.8. když jsem se probudila šla jsem s páníčkem na ranní procházku, pak jsem šla plavat do rybníka. K večeru jsme šli do místní pekárny pro čerstvé pečivo. Večer se páníčkové bavili a grilovali, my jsme si hráli a odpočívali.

V sobotu 13.8. jsem se dopoledne zúčastnila vodního výcviku, kde jsem musela doplavat k figurantovi, obeplavat ho a přinést aport. Pak jsem musela figuranta dopravit na prkně ke břehu. Za své výkony jsem byla odměněna piškotem, který mám strašně ráda. Po výcviku jsme měli odpočinek, po kterém jsme se vydali průvodem do Hostouně, kde si nás prohlédly a pomazlily místní děti. Večer byl věnován opět povídání a grilování.

V neděli 14.8. páníčkové zbourali stany a my pesani jsme se šli ještě vykoupat do rybníka. V poledne jsme se rozloučili a odjeli domů. Byla jsem tak unavená, že celou cestu jsem prospala. Mrzí mne, že nás psů bylo málo oproti loňsku, páníčky zřejmě odradilo chladné počasí, ale nám vyhovovalo. Těším se na příští setkání a chtěla bych poděkovat všem, kteří tuto akci organizovali.

Asta od Milíčova a její páníčkové Jarka a Vašek Krausovi z Mostu

Vytisknout E-mail