Jste zde:  
||
||
||
||
Zakončení výcvikové sezóny 2014 a školička pro štěňata

Výcvik

Zakončení výcvikové sezóny 2014 a školička pro štěňata

skolicka banner

Ve dnech 20.-21. 9. 2014 se máte opravdu na co těšit!:o)

V sobotu dopoledne proběhne náš první závod Pohár NFK ČR, odpoledne se můžete těšit na výcvik vodní záchrany, v neděli se uskuteční Školička pro štěňátka a účastníci vodního výcviku opět půjdou trénovat k vodě:o) 

 


 

Stejně jako Pohár NFK ČR, i zakončení výcvikové sezóny a školička pro štěňátka proběhnou ve stejném areálu RS Nová Louka.

Přihlášení na obě akce probíhá prostřednictvím formuláře ZDE.

Ubytování bude zajištěno ve 3 nebo 4lůžkových chatkách, 50 % ceny ubytování se musí uhradit dopředu, stravování budeme společně řešit cca týden před konáním akce. Můžete si objednat polopenzi nebo plnou penzi. Veškeré informace o areálu najdete na www.novalouka.cz 

 

PROGRAM

VÝCVIK VODNÍ ZÁCHRANY
SO
- dopoledne se uskuteční Pohár NFK ČR, kterého se většina z Vás jistě zúčastní:o) Pakliže ne, můžete přihlížet a namotivovat se na další ročník, případně můžete trénovat poslušnost nebo výcvik ve vodě, ale bez dohledu výcvikářů, kteří se v tu dobu budou věnovat Poháru.

- odpoledne se dle počtu přihlášených bude pokračovat v Poháru, ale měl by proběhnout i výcvik vodní záchrany v nedalekém rybníku, který nám bude k dispozici

NE
- dopoledne se bude pokračovat ve výcviku vodní záchrany na rybníku, případně i odpoledne, dle dohody
- protože ve stejnou dobu bude probíhat i Školička, majitelé štěňátek se v rámci praktické výuky přijdou na Vás podívat a společně si "potrénovat"

 

ŠKOLIČKA PRO ŠTĚŇÁTKA
Pro majitele štěňátek, dorostenců i mladých jedinců jsme připravili informačně náročný program plný praktických ukázek. Ale nemusíte se bát, o zábavu bude také postaráno... ono by to pak nebavilo nejen štěnda, ale i nás:o)

S čím se ve školičce seznámíte?
- výživa psa
- zdravověda
- vystavování, aneb, jak správně pejska předvést na výstavě, jak hodnotí rozhodčí a mnoho dalšího
- úprava psa s praktickou ukázkou
- výcvik a socializace pejsků s praktickými ukázkami

Budete mít prostor na dotazy, tak pokud již teď víte, že byste se chtěli na něco zeptat, poznačte si to:o)
Školičkou Vás provedou odborníci s několikaletou praxí ve svém oboru, tak toho využijte:o)

Na každého účastníka Školičky čekají dárečky a tímto bychom chtěli poděkovat našemu sponzorovi e-shopu s chovatelskými potřebami http://www.pro-krmivo.cz/.

pro krmivo banner

 

 

 

 

 

 

Vytisknout E-mail