Jste zde:  
||
||
Procházka šáreckým údolím (2)

Procházka šáreckým údolím (2)

Zveme všechny majitele novofundlandských psů ke společné tradiční jarníní procházce přírodní rezervací Divoká Šárka.
 
Kdy?  V sobotu 11.3. v 10.30 hodin    Kde? Sraz před Kempem "Džbán"

Vycházelo by se z Kempu Džbán, kde v pohodě zaparkujete. Po "startu" obejdeme vodní nádrž Džbán a zamíříme do Šáreckého údolí.
sarka
 
Projdeme chráněným územím Divoké Šárky a cestou se můžeme v poločase občerstvit v restauraci Dívčí skok (klobásky, párky, pivo Svijany...) nebo až v cíli, ve známé restauraci v kempu, kde špacír zakončíme.  Celá  měří cca 5,1 km a po celou dobu se jde po asfaltové cestě, terén je rovinatý až na poslední předcílové stoupání. Prostě příjemná procházka ...
 


Prosíme, aby se všichni zájemci přihlásili prostřednictvím emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kdy do předmětu uvedou Divoká Šárka a do textu počet osob a telefonní kontakt. Telefon je důležitý, abychom mohli operativně reagovat na nepřízeň počasí atd.

Těšíme se na Vás a ať nám počasí přeje!:o)


Divoká Šárka se rozkládá na území 249 ha a tvoří ji převážně lesy s velikým množstvím skalních masivů. Na území Šárky se nacházelo Slovanské hradiště, které zaniklo na přelomu 9. a 10. století. V 18. století se zde nacházely vinice. V 19. stol. bylo území Šárky bezlesné a zalesňování začalo na přelomu 19. a 20. století.
 
Těšíme se na vaši účast. Váš Novofundland Klub ČR