Jste zde:  
||
||
Pozvánka na klubovou výstavu

Pozvánka na klubovou výstavu


Srdečně vás zveme na vítání jara s novofundlandským psem.

Jarní KLUBOVÁ VÝSTAVA Novofundland klubu ČR se sídlem v Praze CAC bez udělení titulu Klubový vítěz se koná v sobotu 6. dubna 2019.

Těšíme se na společnost načesaných, navoněných a do další sezóny natěšených novofundlanďanů, jejich páníčků a všech dalších kamarádů.

 

Po skončení výstavy budou tradičně probíhat SVODY, BONITACE, KONDIČNÍ PŘEDVEDENÍ (přihlášky, prosíme, na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ještě před akcí, dohlašování na místě akce - výjimečně), přihlášky na (http://www.novofundlandklub.cz/soubory-ke-stazeni/category/6-vystavy-prihlasky-a-proposice)

Rozhodčí: Lenka Fairaislová (CZ)

Časový rozvrh:
8:00-9:00 Přejímka psů
9:30-13:00 Začátek posuzování v kruzích a závěrečná přehlídka
cca 13:30-15:30 Svody, bonitace, kondiční předvedení

Přihláška na výstavu:
www.dogoffice.cz
nebo na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.                                                                                                         nebo poštou na adresu Hynek Piskač, Pivovarská 11, 250 65 Bořanovice

dle propozic (http://www.novofundlandklub.cz/soubory-ke-stazeni/category/6-vystavy-prihlasky-a-proposice), zde je i možnost stažení přihlášky.

Statek Chržín - Stará fara
Penzion se nachází ve velmi klidné lokalitě v malé obci Chržín v areálu zrekonstruované bývalé fary (jen 7km od dálnice E55, sjezd Nová Ves), na zelené turistické trase.
Ubytování - ANO
Restaurace - ANO
Parkování - v areálu i okolo
Více o Staré Faře na http://www.chrzin1.cz/

Tags: Klubová výstava