4/2005

Kloubní výživa, která Vás rozhodně nezklame

Written by NFK ČR on .

Vysoký stupeň neštěpení + snadná vstřebatelnost = maximální účinnost

ArtiCAN biosol a ArtiDUAL solution obsahují speciální enzymatickým procesem vysoce neštěpený kolagen na našem trhu v ojedinělé formě kloubního roztoku, vitamíny skupiny B (B, B2, B5, B6) a hořčík. ArtiDUAL je navíc obohacený o glukosamin sulfát. Do stravy Vašeho psa tak přináší komponenty potřebné pro ochranu a výživu kloubní chrupavky, šlach a vazů. Zároveň svým složením podporují regeneraci kůže a zlepšují kvalitu srsti (správné hladké, lesklé a přiléhavé).

Celkově zajišťují správný vývoj kloubů, ale usnadňují i stáří vašeho psa.
Užívání ArtiCANU je doporučováno:
Užívání ArtiDUALU je doporučováno: Složení: Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen živočišného původu, vitamíny skupiny B:
(v dávce 10 ml: B1 - 0,8mg, B2 - 0,8mg, B5 - 0,5 mg, B6 - 1,0 mg, Hořčík - 14,4 mg)

Krmný návod: 10ml na každých 20kg váhy psa denně, smíchat s normální stravou, kůru opakovat 3x ročně. Lze užívat dlouhodobě bez přerušení.

Objem: 500 ml

Názory:
Jsem majitelkou dvou Novofundlandských psů, kteří tuto kloubní výživu pravidelně užívají. Oba psi jsou velmi aktivní ve sportovní kynologii i v práci ve vodě. Také je předvádím na výstavách, kde mají značné úspěchy, ale hlavně mají krásnou lesklou srst. Můj mladší pes užívá tuto kloubní výživu od štěněte a musím říct, že neměl žádný růstový problém. Nyní jsem s ním byla na RTG DKK, kde pan veterinář zazářil nad krásnými dokonale vyvinutými kloubními jamkami u kyčlí. Máme naprosto čistou nulu na oba kyčelní klouby. Jsem velmi ráda, že tento přípravek byl uveden na náš trh. Cena kloubní výživy je 400.- Kč a objednat lze na tel. 608/366 649.
Čermáková Věra

Mohu se jenom připojit. ArtiDual používám nejen pro naše schovanky, ale i pro sebe. Přípravek je velmi chutný, děla se i pro dvounohé majitele, ale ten „psí" mi chutná více.
Skotačivá stařenka JJ

Jsem majitelkou feny novofundlandského psa, u které také velmi úspěšně používám ArtiDual.
Martina Zlámalová

Vytisknout